Det blir inte mer…

Idag skulle jag, efter två veckors vila och behandling av min rygg, ge mig på en provpaddling för att se hur ryggen klarade påfrestningen. Det gjorde den inte…

Så det är med lite besvikelse jag får konstatera att det inte blir mer…

…för den här gången! För svenska kusten finns därute även kommande år. Den kan vänta på mig och jag kan vänta på att kroppen ska bli hel igen.

Jag tackar alla ni som följt mig och pushat mig på resan. Naturligtvis kommer jag fortsätta skriva om mina paddeläventyr även i framtiden, men just nu vill kroppen/ryggen bara vila och hela sig.

Men njuta av naturen kommer jag fortsätta med i sommar, för vad är väl vackrare än Sveriges natur och inte minst allt vatten!

Annonser

5 reaktioner på ”Det blir inte mer…

 1. Men vad härlig Ronny att du får se fram emot framtiden och dessa äventyr som bjöds in. Vi kommer att vänta med dig och se fram emot din kustresa med dig. Glöm inte vad kineser säger. ”Vill inte ha ueppleva allt för att sedan ska ingenting vänta på dig framöver. ” Frida skulle skratta åt mig att jag är klok som en bok😂😂😂. Önskar fina sommarnaturresor och upplevelser vännen.

  Gilla

 2. Hej
  Jag läste i tidigare inlägg om dina paddelturer. Jag planerar en tur från lidsjön och in i Hysby ån för att sedan komma fram till Hopens badplats. Vet du möjligtvis hur vattenståden i Husby ån är, går det att paddla?
  Hur lång är ån?
  Hur långt lyft är det?
  Hälsningar
  Emelie

  Gilla

 3. Den vackra naturen kommer verkligen vänta på dig. Ingen besvikelse Ronny. Många grejer kräver sin tid. Ta det lugnt. Och vi alla är här.
  Vi i SK brukar säga att ”våra vänner är det vattnet som håller oss över vattnet” 🙂 . 🍀
  Heja heja Ronny – låt sin kropp vila. ❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s