Två veckor!

Efter ett nödvändigt och något smärtsamt besök på Rygg och ledkliniken i Nyköping blir det nu vila och rehabilitering i två veckor. Sedan hoppas de att jag är redo för fortsatt paddling. Känns både skönt och jobbigt. Två veckor är lång tid, och redan nu inser jag att jag inte kommer hinna hela vägen till Haparanda om inte vädergudarna blåser mig i rätt riktning.

Men mitt beslut var rätt! Låsningarna i ryggen var stora och mina ryggmuskler hade hunnit bli inflammerade av ansträngningen att jobba mot låsningarna. Hade jag fortsatt hade det kunnat bli mycket allvarligare skador och definitivt långvarigare. Nu finns det ändå ett hopp om långa paddelturer längs kusten denna sommar. Hur långt kommer jag hinna innan det är dags att jobba igen? Vem vet, men jag är i varje fall oerhört nyfiken att ta reda på svaret!

Så nu sitter jag här, nästan smärtfri, nyknäckt, tejpad men förväntansfull. Det är en härlig känsla, jämfört med den jag hade igår vid samma tid. Trots att solen sken från en klarblå himmel kändes det mesta nattsvart…

Så behöver ni hjälp? Ring numret nedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s